Stijlsupport

Welke stijl past?

Om te beginnen de stijl die bij je past; blijf jezelf!

Maar wat is deze stijl? Met de enorme hoeveelheden beelden en mogelijkheden, zie je soms door de bomen het bos niet meer.

Op zoek naar een inspirerende kijk op stijl, kleding keuzes en mogelijkheden voor jou / je bedrijf, imago specialist, stijl coach of bedenker van nieuwe concepten en ontwerpen? Een sessie die puur om jou en je wens / vraag draait? Uniek en net even weer anders? Aandacht voor jou & je kleding en/of imago, maar geen idee welke keuze nu te maken? Ik zorg samen met jou om het gewenste gevoel & de juiste beleving te creëren.

Voor jou?

Voor iedereen die wil uitstralen en dragen wat past! Voor particulieren en bedrijven.

Bedrijfskleding met aandacht voor stijl, kwaliteit, service, duurzaamheid en bedrijfsbeleving. Niet alleen het bedrijf krijgt de aandacht, maar ook de medewerk[st]ers die in de kleding mogen werken.

Persoonlijke aandacht voor uiterlijk & innerlijk. Met een professionele aanpak gaan we met minimaal 1 sessie tot maximaal 5 sessies aan de slag. Ik werk graag oplossingsgericht met welke stijl jou support. Ofwel eenvoudig wanneer ben jij op je mooist gekleed, waar je je ook lekker in voelt. Puur en met de stijl die bij jou past!

Een warm en hartelijk ontvangst door Juliette zelf. Onder het genot van een heerlijk kopje thee en een goed gesprek, hebben wij elkaar beter leren kennen. Puur Juliette, no nonsense, geen tijdsdruk, goed inlevingsvermogen. Even een momentje voor mezelf en ongemerkt ga je samen aan de slag. Uiteindelijk een zichtbaar resultaat gecreëerd in een mooie virtuele of reële nieuwe creatie. Een positieve vibe krijg je vanzelf. Juliette staat in haar kracht door haar zuivere inlevingsvermogen. Haar werk- en levenservaring, geven haar de juiste inzichten en onderbouwen haar input met tips. Jouw brains worden geactiveerd, ze werkt doelgericht samen met jou en de keuze maak je uiteindelijk zelf!” 

S.Driessen, Bestuurssecretaresse