Project BLUE NUDE

Hartelijk dank aan alle genodigden, support, deelnemers en vrijwilligers bij BLUE NUDE.

Het thema BLUE NUDE is een lang gekoesterde droom voor mij. Een droom over water.
Gefascineerd door het boek ‘De boodschap van water’ van Masaru Emoto, Japans wetenschapper die als eerste foto’s maakte van bevroren waterkristallen. Bijzonder erin was dat deze kristallen tevoren blootgesteld waren aan woorden, gedachten en muziek. Is het waar óf niet waar? Het gaat om het gevoel. Wij allemaal voelen ons bij bepaalde omstandigheden lekker óf anders.

De overeenkomsten met mijn dagelijkse passie, mode, is voor mijn gevoel groot. Mooi gekleed, omhuld door fijne en delicate stoffen en gekoesterd door een perfecte snit heb ik in de afgelopen jaren mensen zien groeien en bloeien. Daarmee komt het thema water weer terug bij mezelf, als bij iedereen. Het heeft een boodschap voor ons. Blijf puur en persoonlijk. Blijf bij jezelf. Blijf positief, mooi als je bent en verlies je nooit in wat lelijk of angstaanjagend is in deze wereld. Laat je omhullen door water. Het is zacht als een koestering. Rustig stromend. Maar tegelijkertijd oh zo krachtig. En vergeet nooit, als je gelooft in de puurheid van jezelf kun je de wereld aan, en kan water je dragen. Net als mijn ontwerpen die je omhullen.

De collectie BLUE NUDE werd op 12 oktober j.l. voor het eerst getoond in de show bij Chateau De Raay. De kleuren uit de BLUE NUDE collectie gaan van zwart naar wit, van zilver naar goud en bevatten veel prachtige blauwtinten daartussenin. Zoals ook water kleuren weerspiegelt. De materialen variëren van puur en krachtig, naar zacht en gevoelig; ik beschouw ze als herkenbare waterelementen.

Ik werk graag met materialen zoals o.a. wol, leder en zijde. Stoffen van de hoogste kwaliteit. Blij dat ik voor al vele leeftijden kleding heb mogen maken, van 8 maanden tot 80 jaar. Dat is ook waar ik voor sta. Kleding op maat voor iedereen. Zo ook de keuze voor modellen die deze show lopen; alle leeftijden én alle maten. Veel handwerk verricht in de 15 getoonde ensembles. Dat is niet altijd te zien, zo, met het blote oog, maar ook wat niet zichtbaar is voor het oog, is een belangrijke pijler in mijn werk…

Aansluitend zal de collectie gepresenteerd worden vanaf 6 november tot en met 19 november in ‘De Kas’ bij Jansen-Noy te Sevenum én is hier ook te koop. We zijn druk bezig met de foto’s! Deze volgen zo snel mogelijk van de 15 ensembles op de website. Natuurlijk kunt u mijn nieuwe collectie reserveren, kopen of op maat bestellen, ik vertel er u graag meer over de mogelijkheden.

Liefs, Juliette

       CAERULEUS | Water kan zacht en meegaand voelen zoals de top én accessoires van fijnste wollen materialen, maar daartegenin ook hard en vernietigend zoals de zilveren rok van smashing fabric. 

 Met dank aan:

PA, Invité & goodiebags | Vera Schatorjé
Teksten thema | Pascalle Mansvelders
Host | Rom van Strijp
Music | Giotta Kulaleen
Licht & Geluid | Ruud Wolters
Hairstyling | Mark Rietra Haarsnijders & Team
Visagie | Annick Kellenaers & Irma Rooijakkers
Fotografie | Egon Notermans, Marjolein Asselbergs, Laura Bremmers
Drum & video | Danielle Pijpers
Dans | Fréderique Luijpers
Designs | Juliette Pijpers
Coupeuses | Peggy Rinket, Mia van Kempen, Brigit Velthuis, Isabelle, Maria Rovers en Juliette Pijpers
Locatie shoot | Anja van Kaam – van der Velde
Helps | Mariet Josten, André Pijpers & André van Hamersveld

Sponsoren Business support Rabobank Venlo e.o,

Support Morema
Support shoes Van Heijster Blerick
DJ Set Grenswerk
Aankleding September Bloemsierkunst & Kandelaars & Kado,
Glassierkunstwerk Anneke van den Hombergh
Kunstwerken William Sweetlove privé Pascalle mansvelders
Media Chapeau Magazine

Locatie Sandton Chateau De Raay

Support Borden Bordbusters
Support Jacqueline Kosman & Mia van Kempen
Support Cabrio Rent Events

Models Anita Kleine, Beau Geraeds, Davida Spunda, Eva Noya, Éfosa Ogieriakhi, Giotta Kulaleen, Kirsten Werps, Naomi de Jong, Nicci Pijpers, Piene Naarding, Rafke Hermans, Romee Pijpers, Shirley Frey, Sjanneke Hendrix, Sofie Penders.


 

 

 

Pagina Rabobank Dichterbij