About

PASSIE

Mensen, mode en al het mooie in het leven is de drijvende kracht binnen mijn ondernemen en is herkenbaar in alle werken. Graag combineer ik kennis en vakmanschap op het gebied van mode met een open vizier. Ik geniet wanneer ik een ander zie genieten, wanneer een kledingstuk valt en als gegoten zit.

MISSIE

Respect voor de wereld om ons heen. Er goed uitzien gaat voor mij gelijk op met je goed voelen en het goede doen. Om die reden werk ik altijd vanuit een innovatieve missie: eerlijke materialen, respect voor kledingstuk en draagster, transparantie in makers van het product, duurzame relaties met elkaar en met de wereld en nieuwsgierig onderzoeken voor positieve veranderingen.

WERKEN

In mijn ontwerpen ben ik enerzijds puur, elegant en met kwaliteit in draag stijl. De kracht van stof en schnitt in de basis. Anderzijds des Juliette’s romantisch joie de vivre stijl. In mijn werken vind ik het belangrijk een gevoel te creeren die veilig voelt met daadkracht en gepassioneerd.

WERKWIJZE

Puur & persoonlijk. Als professional in mode, ontwerpen, support en imago houd ik van stoffen, materialen en het maken van nieuwe stijlen. Ik luister, kijk, zoek en ontwikkel op een enthousiaste manier om u te helpen met uw wensen in samenwerking met andere professionals in ons team.

 

Juliette Pijpers, geboren in 1971 te Venlo – Tegelen en opgegroeid in een prachtig warm ambachtsgezin. Styling en design al jaren actief in vanaf mijn 16e. Creatief, innoverend, samenwerken, support en ontdekken. Mijn basis. Overal ontstaan ideeën en vaak te weinig tijd voor het realiseren hiervan. Wat we doen, doen we goed. Une Belle Histoire. De inspiratiebron; Mooi, Mode en Mensen.